In opdracht

Naast de standaard producten die ik verkoop in mijn shop werk ik ook in opdracht, voor zowel consumenten als bedrijven. In mijn Liefsmiesstijl ontwerp ik illustraties in verschillende thema’s, voor verschillende producten.

Kaarten
Wil je gepersonaliseerde kaartjes sturen? Als uitnodiging, trouwkaart, geboortekaartje of kerstkaart? Dat kan! Ik overleg met je wat je graag zou willen en wat je budget is en betrek je bij het ontwerp ervan. Een enkel kaartje laten ontwerpen en drukken is ook mogelijk, maar is vanwege de drukkosten naar verhoudingΒ wat prijziger dan wanneer je meerdere kaarten bestelt.

Tasjes
Organiseer je een feestje of evenement en wil je je gasten een bijpassend katoenen tasje mee naar huis geven? Dit kan ik voor je maken in het thema van je evenement. Mogelijk vanaf 25 stuks.

Servies
Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een huwelijk, geboorte of verjaardag? Een item voor in een kerstpakket of relatiegeschenk? Ik kan gepersonaliseerd servies voor je maken met bijvoorbeeld een naam, datum, of toepasselijke afbeelding erop. Alles wordt met de hand geschilderd, dus elk item is uniek.

Ook mogelijk

  • Afbeeldingen voor brochures, boeken, folders, etc.
  • Afbeeldingen in verschillende formaten
  • Een afbeelding op canvas
  • Luxe, gevouwen kaarten

Voor een prijsindicatie of vragen over de mogelijkheden kun je me een bericht sturen op de contactpagina. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.