Gepersonaliseerd servies

Naambeker

Het meest verkochte product uit mijn webshop: de naambeker! Leuk om cadeau te geven, en superhandig op je afdeling op het werk. Zo raakt niemand meer zijn mok krijt 😉

De witte, porseleinen mok heeft een stijlvol vierkant design met afgeronde hoeken, is 9 cm hoog en heeft een inhoud van 250 ml. En het fijnste: hij kan ik de vaatwasser! (tot 60 graden)

De voornaam komt in het zwart op de zijkant van de beker. Extra/andere illustraties kunnen op het servies toegevoegd worden voor een meerprijs. Dit kan ook in kleur. Stuur me dan even een mailtje om te overleggen!

Prijs: 10,95

Portretbeker

Persoonlijker wordt het niet met deze beker! Je krijgt een witte, porseleinen mok (250 ml) met een portret van 1 persoon erop in het zwart en zo nodig een klein kleurdetail.

Extra/andere illustraties of personen/dieren kunnen op de beker toegevoegd worden voor een meerprijs. Dit kan ook in kleur. Stuur me even een mailtje om te overleggen!

Prijs: 24,95

Geboorteservies

Hoe leuk is het om een pasgeboren baby een geboorteserviesje cadeau te doen! De set bestaat uit twee witte, porseleinen schaaltjes met in het zwart de naam en geboortedatum en wat leuke plaatjes erbij. De schalen passen mooi in elkaar als set, waardoor het er ook leuk uitziet in je kast! De schalen hebben een stijlvol, vierkant design met afgeronde hoeken. Het beste nieuws: ze kunnen in de vaatwasser! (tot 60 graden)

De voornaam komt samen met een zonnetje en eendje op de grotere schaal (21×21 cm). Op de kleinere schaal (14×14 cm) komt de geboortedatum, met aan de zijkant een klein hartje. Extra/andere illustraties kunnen op het servies toegevoegd worden voor een meerprijs. Dit kan ook in kleur. Stuur me even een mailtje om te overleggen!

Prijs: 24,95

Werkwijze

Als je ‘standaard’ servies zoals hierboven wil laten personaliseren kun je dit gewoon lekker makkelijk via de bestellink bestellen! Je rekent af in mijn webshop en in het opmerkingenveld vul je de naam en bij het geboorteservies ook de geboortedatum in. Als je de portretbeker hebt besteld, heb ik een duidelijke, goede foto nodig van degene die je op de beker afgebeeld wil hebben. Deze mag je me per mail toesturen na je bestelling. Als ik nog vragen heb of als je foto niet helemaal handig is voor op de beker dan neem ik contact met je op.

Ik ga voor je aan de slag en laat je weten zodra het servies klaar is en opgehaald of verstuurd kan worden. Je kunt kiezen uit gratis je bestelling ophalen in Utrecht, of het laten verzenden met PostNL. Dit proces duurt maximaal 10 werkdagen, maar meestal heb je het al binnen een week binnen! Mocht je nét iets te laat zijn met bestellen (herkenbaar hoor!) en je hebt het sneller nodig, dan kun je me een mailtje sturen en kan ik er tegen een meerprijs een spoedbestelling van maken.

Andere wensen?

Wil je iets anders dan de producten die hierboven staan, stuur mij dan een mailtje en vertel me wat je leuk vindt en wat bijvoorbeeld de hobby’s zijn van degene voor wie het is. Ik stuur je mijn ideeën over het ontwerp en een prijsopgave. Als we samen tot een plan gekomen zijn ga ik na het ontvangen van de betaling aan de slag! Ik beschilder het servies met de hand, dus elk item is uniek.

De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Portfolio

In mijn portfolio kun je voorbeelden bekijken van serviezen die ik eerder heb gemaakt. Geef bij je aanvraag gerust aan wat je mooi vindt en welke kleuren je graag wil terugzien! Als je een ander serviesstuk wil dan hier beschreven kan ik altijd voor je kijken wat er mogelijk is.

Levertijd

De levertijd voor kleinere bestellingen tot 20 stuks is ongeveer 10 werkdagen, vanaf het moment dat we samen het idee hebben opgesteld, de offerte goedgekeurd is en ik de betaling binnen heb. Voor grotere bestellingen kan het zijn dat ik wat meer tijd nodig heb. Dit overleg ik altijd met je.

Onderhoud

Het servies is vaatwasser bestendig tot 55-60 graden. Om het zo lang mogelijk mooi te houden adviseer ik je het servies niet te laten weken en geen schuurspons te gebruiken.