Handgeschilderd servies

Hoe leuk is het om persoonlijk servies cadeau te geven? Een veel verkocht product is de naambeker, die populair (én duurzaam!) is op de werkvloer. Je kunt de producten laten beschilderen naar eigen wens. Ik heb ‘standaard’ gepersonaliseerde producten, maar je kunt hier altijd een plaatje, woord/naam of logo aan toe voegen. Ik beschilder het servies met de hand, dus elk item is uniek.

Prijzen*

Hieronder vind je de prijzen van de ‘standaard’ gepersonaliseerde producten. Wil je iets extra’s toevoegen of misschien een heel ander, zelf bedacht ontwerp? Dat kan ook! Stuur me een mailtje met je idee en dan kijken we samen naar de mogelijkheden en stuur ik een prijsopgave. In mijn portfolio kun je inspiratie opdoen. Voor grotere bestellingen vraag ik een aanbetaling van 20%.

Naambeker 9,95

De voornaam komt in het zwart op de zijkant van de beker. Extra/andere illustraties kunnen op het servies toegevoegd worden voor een meerprijs. Dit kan ook in kleur.

Geboorteservies 17,95

De voornaam komt samen met een zonnetje en eendje op het grotere schaaltje. Op het kleinere schaaltje komt de geboortedatum, met aan de zijkant een klein hartje. Extra/andere illustraties kunnen op het servies toegevoegd worden voor een meerprijs. Dit kan ook in kleur.

* Prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

Cadeauverpakking 1,00

Voeg een cadeauverpakking toe om je servies leuk in te laten pakken met een naamkaartje eraan.

Portfolio

In mijn portfolio kun je voorbeelden bekijken van serviezen die ik eerder heb gemaakt. Geef bij je aanvraag gerust aan wat je mooi vindt en welke kleuren je graag wil terugzien! Als je een ander serviesstuk wil dan hier beschreven kan ik altijd voor je kijken wat er mogelijk is.

Werkwijze

Als je servies wil laten personaliseren kun je mij een mailtje sturen met de gegevens die ik nodig heb voor het servies. De ‘standaard’ producten maak ik zoals ze op deze pagina beschreven staan. Wil je iets extra’s of anders? Dat kan! Vertel me in een mailtje wat je leuk vindt en wat bijvoorbeeld de hobby’s zijn van degene voor wie het is. Ik stuur je een offerte en mijn ideeën over het ontwerp. Als we samen tot een plan gekomen zijn ga ik aan de slag!

Levertijd

De levertijd voor kleinere bestellingen tot 20 stuks is ongeveer 3 weken, vanaf het moment dat we samen het idee hebben opgesteld en de offerte goedgekeurd is. Voor grotere bestellingen kan het zijn dat ik wat meer tijd nodig heb.

Onderhoud

Het servies is vaatwasserbestendig tot 55-60 graden. Om het zo lang mogelijk mooi te houden adviseer ik je het servies niet te laten weken en geen schuurspons te gebruiken.