In opdracht

Naast de standaard producten die ik verkoop in mijn shop werk ik ook in opdracht, voor zowel consumenten als bedrijven. In verschillende stijlen ontwerp ik illustraties voor verschillende producten.

Kaarten
Wil je gepersonaliseerde kaartjes sturen? Als uitnodiging, trouwkaart, geboortekaartje of kerstkaart? Dat kan! Ik overleg met je wat je graag zou willen en wat je budget is en betrek je bij het ontwerp ervan. Een enkel kaartje laten ontwerpen en drukken is ook mogelijk, maar is vanwege de drukkosten naar verhouding wat prijziger dan wanneer je meerdere kaarten bestelt.

Tasjes
Organiseer je een feestje of evenement en wil je je gasten een bijpassend katoenen tasje mee naar huis geven? Dit kan ik voor je maken in het thema van je evenement. Mogelijk vanaf 25 stuks.

Servies
Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een huwelijk, geboorte of verjaardag? Een item voor in een kerstpakket of relatiegeschenk? Ik kan gepersonaliseerd servies voor je maken met bijvoorbeeld een naam, datum, of toepasselijke afbeelding erop. Alles wordt met de hand geschilderd, dus elk item is uniek.

Ook mogelijk

  • Afbeeldingen voor brochures, boeken, folders, etc.
  • Afbeeldingen in verschillende formaten
  • Een afbeelding op canvas
  • Luxe, gevouwen kaarten

Prijzen
De prijs van het product dat je wil laten maken hangt van veel dingen af: het aantal uren dat ik ervoor nodig heb, of je een sample wil ontvangen, de hoeveelheid, de verzending, etc. Hierdoor kan ik niet per product aangeven hoeveel dit kost. Als je een vrijblijvende offerte of meer informatie over de mogelijkheden wil kun je contact opnemen met Rianne@liefsmies.com. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.