Op maat gemaakt

Er is veel mogelijk!

Ben je op zoek naar een illustratie op maat, persoonlijk cadeautje, of een herinnering aan een bijzonder moment? Op deze pagina vind je de op maat gemaakte producten. Je kunt ze per stuk bestellen, of in grotere hoeveelheden. In mijn portfolio kun je inspiratie opdoen.

Naast deze specifieke producten maak ik ook redactionele illustraties. Stuur me een mailtje voor de mogelijkheden en kosten!

Wil je meer informatie of heb je een ander verzoek? Ik denk graag met je mee! Stuur dan een mailtje naar Rianne@liefsmies.com.

Gepersonaliseerd servies

Iedereen zijn eigen naambeker op de werkvloer? Of een eerste serviessetje als kraamcadeau, met de naam en geboortedatum erop? Ik beschilder servies in mijn kenmerkende Liefsmiesstijl. Strakke, zwarte lijnen, met af en toe een kleuraccent. In principe is alles mogelijk!

Portretten

Ik kan in verschillende stijlen portretten voor je tekenen, zowel digitaal als analoog! Bijvoorbeeld van je familie, vrienden of huisdier. Mijn stijl varieert van cartoon tot realistisch, net wat jij graag wil. De kleuren, een eventuele achtergrond, er is veel mogelijk. In mijn portfolio kun je voorbeelden in verschillende stijlen zien.

Kaarten

Persoonlijke kerstkaarten, uitnodigingen, trouwkaarten, geboortekaartjes, verhuisberichten.. Hoe leuk is het om je eigen kaarten te kunnen versturen, helemaal ontworpen naar jouw wens! Ik kan in verschillende stijlen tekenen, dus laat me weten wat jou aanspreekt.

Tegeltjes

Een mooie herinnering aan een bijzondere datum, een geboorte/ of herdenkingstegeltje? Alles is mogelijk! Zowel in kleur als zwart wit en zelfs met bladgoud erbij. Er is heel veel mogelijk!