Portretten

Ben je op zoek naar een portret? Ik kan in verschillende stijlen portretten tekenen. Een leuke herinnering aan een bijzondere reis, je huisdier, trouwdag, geboorte of andere gelegenheid! Ik kan een analoog portret voor je maken met potlood of aquarelverf dat je kunt inlijsten, of ik kan een digitaal portret voor je maken waardoor je het digitale bestand ook voor andere dingen kunt gebruiken. Je kunt je illustratie dan op andere dingen laten afdrukken, zoals een taart of een mok.

Portfolio

In mijn portfolio kun je voorbeelden bekijken van de verschillende stijlen. Geef bij je aanvraag gerust aan wat je mooi vindt en welke kleuren je graag wil terugzien! Een andere achtergrondkleur toevoegen is ook mogelijk.

Werkwijze

Als je een portret wil aanvragen kun je mij een mailtje sturen. Je mailt mij de foto die je wil laten natekenen, of je stuurt losse foto’s van de mensen/dieren die je graag bij elkaar wil hebben. Samen stemmen we je wensen af en stuur ik je een prijsopgave. Als we tot een afspraak zijn gekomen vraag ik je een aanbetaling van 40% te voldoen. Vervolgens maak ik een ruwe schets die ik ter goedkeuring naar je mail. Als je tevreden bent werk ik je portret verder uit. Je mag daarna nog een keer aanpassingen doorgeven. Je krijgt je portret in hoogwaardige kwaliteit digitaal toegestuurd, waarna je het overal voor kunt gebruiken, of op mooi papier afgedrukt/getekend, zoals we hebben afgesproken.

Levertijd

De levertijd vanaf het moment dat de aanbetaling is voldaan is ongeveer 4 weken.

Prijzen

Het is lastig om een prijs te geven, omdat deze afhangt van wat je wil, op welk formaat en hoelang ik hiermee bezig ben. De meer minimalistische portretten zijn wat goedkoper dan de hele gedetailleerde. Als je me een foto stuurt en je wensen dan kan ik een vrijblijvende prijsinschatting voor je maken! Als voorbeeld en indicatie heb ik de prijs van onderstaande portretten vermeld, zodat je een idee krijgt hoeveel deze op dit moment zouden kosten:

Digitale lijntekening
€ 45,-

Digitale aquarelillustratie kleur
€ 65,-

Analoge potloodillustratie kleur A6
€ 185

Digitale potloodillustratie zwart-wit 2 personen
€ 210