Portretten

Ben je op zoek naar een portret? Ik kan in verschillende stijlen portretten tekenen, die je vervolgens zelf kunt afdrukken of gebruiken voor andere producten. Een leuke herinnering aan een bijzondere reis, je huisdier, trouwdag, geboorte of andere gelegenheid!

Prijzen*

Hieronder geef ik de prijzen* weer van drie verschillende stijlen portretten. Mocht je graag iets anders willen, of bijvoorbeeld een achtergrond willen toevoegen, laat het me dan weten! Ik kan in principe alles tekenen, dus dan stemmen we dat met elkaar af. Ik teken ook nog ouderwets op papier 😉 Mocht je graag een tekening willen in potlood, aquarel of krijt kan dit dus ook! Hier gelden wel andere prijzen voor. Stuur me een mailtje voor de mogelijkheden.

Portret

Portret 1: cartoon zwart-wit

1 huisdier: 19,50
1 persoon: 24,50
2 personen: 39,50
3 personen: 49,50
Extra persoon of huisdier toevoegen: 9,50

Portret

Portret 2: cartoon kleur

1 huisdier: 29,50
1 persoon: 34,50
2 personen: 49,50
3 personen: 59,50
Extra persoon of huisdier toevoegen: 9,50

Portret

Portret 3: realistisch zwart-wit

1 huisdier: 59,50
1 persoon: 69,50
2 personen: 99,50
3 personen: 124,50
Andere samenstellingen of kleuren op aanvraag

*Prijzen zijn inclusief btw, voor een digitaal aangeleverd bestand.

Portfolio

In mijn portfolio kun je voorbeelden bekijken van de verschillende stijlen. Geef bij je aanvraag gerust aan wat je mooi vindt en welke kleuren je graag wil terugzien! Een andere achtergrondkleur toevoegen is ook mogelijk.

Werkwijze

Als je een portret wil aanvragen kun je mij een mailtje sturen. Je mailt mij de foto die je wil laten natekenen, of je stuurt losse foto’s van de mensen/dieren die je graag bij elkaar wil hebben. Samen stemmen we je wensen af. Als we tot een plan zijn gekomen vraag ik je een aanbetaling van 20% te voldoen. Vervolgens maak ik een ruwe schets die ik ter goedkeuring naar je mail. Als je tevreden bent werk ik je portret verder uit. Je krijgt je portret in hoogwaardige kwaliteit digitaal toegestuurd, waarna je het overal voor kunt gebruiken!

Levertijd

De levertijd vanaf het moment dat de aanbetaling is voldaan is ongeveer 3 weken.