Klantenservice

Betalen

Standaard bestellingen kun je betalen met Ideal en Paypal. De website heeft een SSL certificaat, dus je kunt veilig shoppen en afrekenen! Grote bestellingen of bestellingen in opdracht gaan via een factuur, die tot 14 dagen na verzending betaald kan worden.

Verzending

Bij een standaard bestelling kun je kiezen uit twee opties: afhalen of verzenden via PostNL. Afhalen kan via een afspraak op het bedrijfsadres in Utrecht (stad) en is gratis. Als je kiest voor verzending betaal je 0,99 euro voor brievenbuspost en 6,95 voor een pakketje tot 10 kg. Bij grotere en zwaardere bestellingen gelden andere tarieven die we per mail kortsluiten. Bij verzending via PostNL ontvang je een track & trace code. Hiermee kun je inloggen op Mijn PostNL en je bestelling volgen.

Onderhoud porselein

Al het servies wordt met de hand beschilderd. Hierdoor is het wat kwetsbaarder. Het advies is dan ook om het servies met de hand af te wassen met een afwasborstel en geen schuurspons, zodat het zo lang mogelijk mooi blijft. Ik weet dat veel klanten het servies ook in de vaatwasser zetten en dat dit meestal mooi blijft, maar dit is wel op eigen risico. Voor het eerste gebruik moet het servies nog even schoongemaakt worden.

Beschadigingen

Ondanks dat ik alles zorgvuldig inpak, kan het gebeuren dat een product beschadigd raakt tijdens de verzending. Vervelend! Mocht dit gebeuren kun je me binnen 24 uur na ontvangst een mailtje sturen, met drie foto’s: een van het beschadigde product, de sticker met barcode van PostNL en de verpakking. Als je me dit binnen 24 uur toestuurt, stuur ik een nieuw product op. Let op: bewaar wel nog even het beschadigde product!

Retourneren

Is een product toch niet naar wens? Binnen 14 dagen mag je je product terugsturen. Stuur dan een mailtje naar Rianne@liefsmies.com waarin je je naam, factuurnummer, product en reden vermeldt. Je kunt je product dan (op eigen kosten) terugsturen via PostNL. Let er hierbij wel op dat je breekbare producten op dezelfde wijze inpakt zoals je ze ontvangen hebt. Kapotte producten kunnen niet terugbetaald worden.

Oorbellen, gepersonaliseerde producten, specifieke opdrachten, of producten waar iets naar jouw wens op is aangepast, kunnen niet geretourneerd worden. De overige producten wel, mits ze niet beschadigd of gebruikt zijn.