Klantenservice

Betalen

Standaard bestellingen kun je betalen met Ideal en Paypal. De website heeft een SSL certificaat, dus je kunt veilig shoppen en afrekenen! Andere bestellingen die op maat gemaakt worden betaal je vooraf via een overboeking. Zakelijke bestellingen kunnen in overleg achteraf op factuur betaald worden, die tot 30 dagen na verzending betaald kan worden.

Verzending

Bij een standaard bestelling kun je kiezen uit twee opties: afhalen of verzenden via PostNL. Afhalen kan via een afspraak op het bedrijfsadres in Utrecht (stad) en is gratis. Als je kiest voor verzending betaal je 0,99 euro voor brievenbuspost en 8,95 voor een pakketje tot 10 kg. Bij grotere en zwaardere bestellingen gelden andere tarieven die we per mail kortsluiten.

Onderhoud porselein

Het servies is vaatwasserbestendig tot 55-60 graden. Om het zo lang mogelijk mooi te houden adviseer ik je het servies niet te laten weken en geen schuurspons te gebruiken. Voor het eerste gebruik moet het servies nog even schoongemaakt worden.

Beschadigingen

Ondanks dat ik alles zorgvuldig inpak, kan het gebeuren dat een product beschadigd raakt tijdens de verzending. Vervelend! Mocht dit gebeuren kun je me binnen 24 uur na ontvangst een mailtje sturen, met drie foto’s: een van het beschadigde product, de sticker met barcode van PostNL en de verpakking. Als je me dit binnen 24 uur toestuurt, stuur ik een nieuw product op. Let op: bewaar wel nog even het beschadigde product!

Retourneren

Is een product toch niet naar wens? Binnen 14 dagen mag je je product terugsturen. Stuur dan een mailtje naar Rianne@liefsmies.com waarin je je naam, factuurnummer, product en reden vermeldt. Je kunt je product dan (op eigen kosten) terugsturen via PostNL. Let er hierbij wel op dat je breekbare producten op dezelfde wijze inpakt zoals je ze ontvangen hebt. Kapotte producten kunnen niet terugbetaald worden.

Oorbellen, gepersonaliseerde producten, specifieke opdrachten, of producten waar iets naar jouw wens op is aangepast, kunnen niet geretourneerd worden. De overige producten wel, mits ze niet beschadigd of gebruikt zijn.